MENÜÜ 06.02.-10.02.2023
ESMASPÄEV
H: Kaerahelbepuder õuntega, sai, piim (KP)
Vahepala: Pirn
L: Borš, kakaokissell moosiga, leib
O: Makaronid singiga, hapukoore-ketšupi kaste, mahlajook
TEISIPÄEV
H: Piima-maisimannasupp, sai tuunikalamäärdega
Vahepala: Redis
L: Guljašš, kartul, porgandisalat oliivõliga, piim (KP)
O: Frikadellisupp, leib
KOLMAPÄEV
H: Hirsipuder mooniseemnete ja sidruniga, sepik, piim (KP)
Vahepala: Porgand
L: Lihaklimbisupp, riisimaius marjadega, leib
O: Tatar porgandi ja sibulaga, hapukoor, mahl
NELJAPÄEV
H: Piima-neljaviljasupp, sai lastevorstiga
Vahepala: Õun
L: Paneeritud kalafilee, kartul, kapsa-porrusalat seesamiseemnetega, piim (KP)
O: Caesari salat, juustupikuke, pirn
REEDE
H: Kliipuder oliivõli ja parmesani juustuga, sepik, piim (KP)
Vahepala: Kurk
L: Kõrvitsasupp singiga, jogurtitarretis mustsõstardega, leib
O: Kartulisalat, leib, mahlajook